Doula Tessa

Kraamzorg 

Holistische zzp kraamzorg in Nieuwegein en omgeving (vanaf september 2024). 

Samen kijken we waar jullie behoeften liggen als gezin en starten we jullie kraamtijd met liefde, warmte en rust.

In deze bijzondere periode van je leven staan liefde,
warmte en rust centraal. 

Om zo volledige mogelijke zorg te kunnen bieden, gaat mijn voorkeur uit naar doula/kraamzorg combinatie. Ik zal dan jullie doula zijn en na de geboorte kan ik bij jullie komen kramen. Op deze manier zijn we op elkaar afgestemd doordat we elkaar al goed kennen en voelt de zorg completer.

Heb je alleen behoefte aan kraamzorg en geen doulabegeleiding? Neem dan contact met me op, om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

De zorg die ik lever is aangepast op jullie wensen en behoeften. Bij een thuisbevalling zal ik aanwezig zijn om de verloskundige te assisteren. Daarna zal ik aansluitend minimaal 8 dagen kraamzorg geven.
Wanneer ik ook jullie doula ben, ben ik als jullie doula ook bij de geboorte aanwezig in het ziekenhuis/geboortecentrum.

In deze bijzondere periode van je leven staan liefde, warmte en rust centraal. Er is aandacht om je kindje te leren kennen, zelf te ontdekken en ik zal voor jou en je kindje zorgen, geheel afgestemd op jullie wensen. Ik moedig je aan om te luisteren naar jouw behoeften en deze te uiten. Middels massage kan ik helpen om te ontspannen en ondersteunen bij de transitie naar het moederschap.

Het geven van geboorte aan je kindje is een transitie die tijd nodig heeft om verwerkt te worden. In de kraamtijd is hier de tijd voor. Er is ruimte voor jouw geboorteverhaal en ik zal er voor jullie zijn om deze start in het ouderschap zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Vanaf september 2024 stroom ik in, in de opleiding tot kraamzorg. Mijn praktijkbegeleider is Marith Bakx. Ik ben dus in opleiding tot kraamverzorgende van september 2024 t/m februari 2025.

 

Hoe verloopt de aanmelding?

  Nadat je een kennismaking hebt gepland, zal ik contact met je opnemen om het kennismakingsgesprek te plannen. Dit gesprek kan bij jou thuis, in mijn praktijk, of via videobellen. Tijdens de kennismaking kunnen we samen voelen of er een match is. Is er een match dan krijg je een inschrijving voor de kaamzorg en doulabegeleiding. Tijdens de kennismaking hebben we het hier ook over.
  Rond de 30e week van de zwangerschap is er ruimte voor het intakegesprek, hierin bespreken we jullie wensen en behoeften voor de kraamweek.

  Extra’s

  Tijdens de kraamweek staat de zorg voor jou en je baby centraal. In die week is er ook ruimte voor korte massages.
  Heb je behoefte aan wat meer massage? Of wellicht heb je behoefte aan postpartumbehandelingen tijdens je kraamtijd? Dan zijn deze kosten apart van de kraamzorg. Wel ontvang je 15% korting op massages en behandelingen tijdens de kraamperiode.
  Kijk gerust op de pagina’s postpartummassages en postpartumbehandelingen voor het aanbod.

  Je kunt tijdens de intake aangeven of je hier gebruik van wilt maken, maar dit kan ook tijdens de kraamweek als je merkt dat je daar behoefte aan hebt.

  Wil je gebruik maken van één van mijn diensten?

  Neem dan contact met me op.

  Voor doulabegeleiding is mijn werkgebied in Nieuwegein, Hoef en Haag, Utrecht, IJsselstein, Vianen, Culemborg, Gorinchem, Driebergen, Bunnik, Hilversum, Soest en omstreken, tot 60 minuten rijden vanaf Nieuwegein.

  Voor massages en behandelingen is dit tot 40 minuten rijden vanaf Nieuwegein.