Mijn missie

Hoe fijn zou het zijn als elke moeder wordt gezien en gehoord en haar vuur en haar kracht kan voelen? En elk kindje een zachte landing krijgt? Dit is wat ik voor ogen heb. Positief, ontspannen en heel veel liefde staan voor mij centraal rondom de zwangerschap, de geboorte en zeker ook de periode erna.

De zwangerschap en de geboorte zijn namelijk een blauwdruk voor je kindje, ook wel imprint genoemd. Maar ook jij als moeder wordt geboren. Of het nu je eerste, tweede of vijfde kindje is, elke keer word je als moeder opnieuw geboren.

Ontspanning, vertrouwen, liefde en regie, tijdens jouw zwangerschap en de geboorte van je kindje, zijn energieën waar je de rest van je leven profijt van hebt, waar je jouw kracht uithaalt en dus ook meeneemt in de opvoeding van jouw kindje. Maar ook hoe jij daarna zelf in het leven staat. Jouw partner (als deze er is) speelt hierin een belangrijke rol, want juist de partner kan bijdragen aan een zo ontspannen mogelijke zwangerschap en geboorte. Ontspanning speelt in het dagelijks leven een grote rol en helemaal wanneer je zwanger bent en gaat bevallen is ontspanning de weg om in je lichaam te kunnen zakken en te kunnen openen. Die kracht die vrijkomt bij de geboorte is intens. Elke zwangere, in mijn ogen, is krachtig en sterk. Het is dan ook mijn missie om jou te herinneren aan wat voor een krachtig persoon jij bent en hoe je deze kracht kunt inzetten tijdens jouw zwangerschap en bevalling. Zodat deze kracht jou helpt in tijden dat je het nodig hebt en je het gevoel geeft alles aan te kunnen in de periode na de geboorte.

Wanneer ik je begeleid als doula werken we samen aan een ontspannen en liefdevolle zwangerschap en geboorte, waarop je positief terugkijkt en waar je de rest van je leven kracht uitput. Een positieve bevalervaring heeft een grote invloed op het moederschap. 

En ook wanneer je graag wilt ontspannen ben ik er voor jou om je een heerlijke massage te geven, want ook door middel van massage kun je in je lichaam zakken en helemaal tot jezelf komen.