Doula Tessa

Even voorstellen

In deze bijzondere periode van je leven is het van belang om zoveel mogelijk de mensen in je omgeving te hebben bij wie je jezelf kunt en mag zijn. Daarom stel ik mij hieronder graag even voor, zodat je alvast kan lezen wie ik ben.

Ik ben Tessa.

Ik ben open en eerlijk met je, ik ben een tikkeltje eigenwijs en ik houd van humor. Ik ben liefdevol, nuchter en zorgzaam. Als ik ergens voor ga, dan doe ik dat voor de volle 100%.

Je voelt je snel op je gemak bij mij en naast dat ik heel serieus kan zijn, zorg ik met mijn humor ook voor lichtheid en plezier.

Bij mij mag en kan je volledig zijn, met alles van jou. Voor mij is niets raar of gek. Geloof me als ik je zeg dat ik al heel wat heb meegemaakt in mijn voorgaande beroepen.

Tot 2014 heb ik als verpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt. Momenteel ben ik nog steeds BIG geregistreerd, maar niet meer praktiserend. Hierna maakte ik de stap naar het onderwijs om les te geven aan studenten verpleegkunde en verzorging.

Na de geboorte van mijn kinderen werd het mij duidelijk dat het anders mocht en ik mijn hart mocht volgen. Zo begon ik Doula Tessa in 2020 naast het werken in het onderwijs en begon ik in 2022 helemaal voor mezelf.

Als doula, masseur en postpartumbehandelaar kan ik mij volledig richten op de zwangere vrouw en moeder om een bijdrage te leveren aan een fijn verloop in de transitie naar het moederschap. En vanaf augustus/september 2024 komt daar ook nog kraamzorg bij.

Ik ben er ook voor vrouwen die al even uit de luiers zijn of die een kinderwens hebben. Mocht je graag met volledige aandacht een ontspanningsmassage ontvangen? Dan ben ik er ook voor jou!

 

Mijn ervaringen

Ik ben moeder van een dochter en een zoon (2016 en 2018) en ik heb 4 miskramen ervaren. Al deze ervaringen neem ik mee in mijn werk om andere vrouwen te laten ervaren hoe fijn een zwangerschap en geboorte kan zijn. En hoe fijn en belangrijk het is om aandacht te geven aan jezelf na geboorteverlies.

Vanuit eigen ervaringen en de ervaringen van alle ouders die ik heb mogen begeleiden, weet ik hoe je je kan voelen in de meest kwetsbare periode van je leven en kan ik bijdragen om juist in deze periode de ontspanning, de liefde en het vertrouwen te voelen, om vanuit hier een fijne transitie te ervaren naar het moederschap.

Ik zorg dat ik mij elk jaar op verschillende vlakken bijschool, zodat mijn kennis rondom geboortezorg up to date is.

 

Wil je gebruik maken van één van mijn diensten?

Neem dan contact met me op.

Voor doulabegeleiding is mijn werkgebied in Nieuwegein, Hoef en Haag, Utrecht, IJsselstein, Vianen, Culemborg, Gorinchem, Driebergen, Bunnik, Hilversum, Soest en omstreken, tot 60 minuten rijden vanaf Nieuwegein.

Voor massages en behandelingen is dit tot 40 minuten rijden vanaf Nieuwegein.