Welkom Mama Ceremonie

Tijdens deze 3 uur durende behandeling mag je een fijne transitie maken in het moederschap. Of je nu al eerder een kindje hebt gekregen of niet, elke keer word je opnieuw weer mama. En daar mag aandacht aan worden besteed en mag worden gevierd.

Deze ceremonie laat je stilstaan bij de transitie naar het moederschap. Er is tijd om jouw (geboorte)verhaal te delen, terwijl jouw voeten worden verwarmd in een voetenbad kun je even helemaal landen. Ik luister naar jouw verhaal, wat je dan ook maar wilt vertellen. Onder het genot van gouden thee wordt jouw lichaam van binnenuit verwarmd. Je krijgt een volledige lichaamsmassage, waarbij jouw lichaam wordt verzorgd en de aandacht krijgt die zij verdient. Na de massage ontvang je een koesterende inwikkeling en krijg je wensen mee die je dragen. Om je een warm welkom te geven in het moederschap.

Deze ceremonie kan een mooi moment zijn om bijvoorbeeld de kraamperiode af te sluiten, maar het is ook een hele fijne behandeling als het langer geleden is. Het geeft je een zachte landing in het moederschap.

 

Welkom Mama Ceremonie

  • ruimte om je beval ervaring te delen
  • voetbad of vaginaal stoombad
  • helende aromatische lichaamsmassage
  • inwikkeling & wens voor het moederschap
  • chia droom pudding of soep om je smaakpapillen te verwennen
  • gouden kurkuma drank

€290,-*

 

Mijn werkgebied is in Nieuwegein, Utrecht, IJsselstein, Vianen, Culemborg, Gorinchem, Driebergen, Bunnik, Hilversum, Soest en omstreken, tot 40 minuten rijden vanaf Nieuwegein. 

 

*Kosten zijn exclusief reiskosten en reistijd. Hiervoor vraag ik een bedrag van €0,50 per km vanaf Nieuwegein.