Doula Tessa

Welkom Mama Ceremonie

Deze ceremonie laat je stilstaan bij de transitie naar het moederschap. Er is tijd om jouw (geboorte)verhaal te delen, terwijl jouw voeten worden verwarmd in een voetenbad kun je even helemaal landen.

Een zachte landing in het moederschap.

Tijdens deze 3 uur durende behandeling mag je een fijne transitie maken in het moederschap. Of je nu al eerder een kindje hebt gekregen of niet, elke keer word je opnieuw weer mama. En daar mag aandacht aan worden besteed en mag worden gevierd.

Deze ceremonie laat je stilstaan bij de transitie naar het moederschap. Er is tijd om jouw (geboorte)verhaal te delen, terwijl jouw voeten worden verwarmd in een voetenbad kun je even helemaal landen. Ik luister naar jouw verhaal, wat je dan ook maar wilt vertellen. Onder het genot van gouden thee wordt jouw lichaam van binnenuit verwarmd. Je krijgt een volledige lichaamsmassage, waarbij jouw lichaam wordt verzorgd en de aandacht krijgt die zij verdient. Na de massage ontvang je een koesterende inwikkeling en krijg je wensen mee die je dragen als moeder. Om je een warm welkom te geven in het moederschap.

Deze ceremonie kan een mooi moment zijn om bijvoorbeeld de kraamperiode af te sluiten, maar het is ook een hele fijne behandeling als het langer geleden is. Het geeft je een zachte landing in het moederschap.

Gun het jezelf zou ik zeggen!

Maayke:
Tessa’s postpartum pakket heb ik cadeau gekregen van vriendinnen, en wat was het een cadeau. Mocht je nog opzoek zijn naar een kraamcadeau, zoek niet verder. De behandelingen zijn heerlijk en die verdient elk mens maar zeker elke kersverse mama. Tessa is open en zorgt ervoor dat je je welkom voelt en op je gemak. Ze neemt alle tijd en je mag gewoon even helemaal tot rust komen, even niet zorgen voor de kleine mini. Met een goede dosis humor maar ook heel veel ruimte voor dingen die misschien moeilijker zijn of minder vanzelf gaan. Gun het jezelf zou ik zeggen!

Welkom Mama Ceremonie

  • ruimte om je beval ervaring te delen
  • voetenbad of vaginaal stoombad
  • helende aromatische lichaamsmassage
  • inwikkeling & wens voor het moederschap
  • gouden kurkuma drank
    €290,-*

Weekendtarief is 50% duurder

*Kosten zijn exclusief reiskosten en reistijd. Hiervoor vraag ik een bedrag van €0,50 per km vanaf Nieuwegein

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met me op.

Voor doulabegeleiding is mijn werkgebied in Nieuwegein, Hoef en Haag, Utrecht, IJsselstein, Vianen, Culemborg, Gorinchem, Driebergen, Bunnik, Hilversum, Soest en omstreken, tot 60 minuten rijden vanaf Nieuwegein.

Voor massages en behandelingen is dit tot 40 minuten rijden vanaf Nieuwegein.