Sophie:

"Samen met Tessa zijn wij in gesprek geweest om onze wensen ten opzichte van de bevalling te bespreken. Tessa vraagt goed door en legt op een hele fijne, open en eerlijke manier uit welke opties er zijn. Hierdoor zijn wij ook gaan nadenken over zaken waarin wij niet wisten dat er ook keuzes waren.

Door de bevalling op deze wijze door te spreken kwamen wij ook veel beter met elkaar in gesprek zijn wij beter op de hoogte van elkaars wensen. Tessa betrekt ook de partner erbij waardoor wij een sterker team zullen vormen. We zien de bevalling met meer vertrouwen tegemoet en hebben wij het idee veel beter geïnformeerd.

Tessa neemt de tijd, stelt precies de juiste vragen en vraagt goed door. Daarnaast is Tessa open, eerlijk, geduldig en persoonlijk, geen vraag is te gek! Wij hebben beiden het gesprek als zeer waardevol ervaren en zijn nu veel beter voorbereid."

Carmin:

"Na het plaatsen van een oproep voor een Doula ben ik benaderd door Tessa. Na het hebben van een telefonisch gesprek had ik een heel fijn gevoel bij haar. Ze denkt met je mee, draagt ideeën aan en weet duidelijk waar ze het over heeft. Ik raad haar dan ook van harte aan. Bedankt Tessa."

 

Ina:

"Tessa kwam bij mij thuis. Ik had slecht geslapen en voelde spanning in mijn onderrug. Na de heerlijke zwangerschapsmassage heb ik geweldig geslapen! Het was fijn dat ik na de massage niet meer hoefde te reizen en zo mijn bed in kon duiken. Ik beveel Tessa van harte aan tijdens je zwangerschap. Een cadeau voor je lijf."

 

Cor en Eva:

"Wat een fantastische vrouw, en wat hebben wij veel aan jou gehad. Ik kan het als man zijnde echt aanraden. Daar waar ik het even niet kon handelen nam Tessa het over. De steun die je mijn vrouw tijdens de bevalling gaf was goud. Mochten wij weer een kindje krijgen hoeven wij niet na te denken. Dan ben je er gewoon weer bij. En dan het bevallingsverhaal mijn god ik was was er ontroerd van. Lieve Tessa wat een rust en kalmte straal jij uit. Ik hoop dat er veel aankomende ouders gebruik van jou mogen maken. Je bent een echte aanrader en je hebt van onze geboorte een zeer fijne ervaring gemaakt. BedanktšŸ™."

Sanne en Philip:

"Tessa heeft ons fantastisch begeleid! Fijne gesprekken tijdens de zwangerschap! Een heerlijke zwangerschapsmassage gehad! En ze was daar, tijdens de bevalling van het begin tot het einde! 26 uur lang! Wouw wat een energie, rust en kracht! Lieve Tessa bedankt voor alles!!"

 

Amber en Rachid:

"Tessa heeft super goed geholpen bij de voorbereiding op de bevalling. Samen met haar hebben we de mogelijke scenario's en opties besproken en nagedacht over dingen die wij anders over het hoofd hadden gezien. Tessa is lief, geduldig, kundig en bovendien heel zorgzaam."