Reviews doulabegeleiding

Yvonne:

"Tessa is mijn doula geweest bij de geboorte van mijn zoontje (april21). Zij beschikt over een rust waar je u tegen zegt. Haar kalmte in de ruimte, het vertrouwen dat zij uitstraalt zorgde ervoor dat ik mij volledig kon overgeven aan de geboorte. Als ik mijn ogen opendeed -tijdens de bevalling- dan zat ze daar. Rustig. Een knipoog, een glimlach. Meer had ik persoonlijk niet nodig. Ze heeft dit goed aangevoeld."

"Vooraf hebben we helder afgestemd wat de wensen waren. Tessa en ik lagen op één lijn. Zij wist goed wat ik wilde, wat mijn man nodig zou kunnen hebben en waar onze behoeften lagen."
"Achteraf hebben wij het proces nog nabesproken en...inmiddels nog steeds contact omdat het goed klikt tussen ons."

"Doula Tessa is een aanrader voor bij je bevalling. Niet alleen heeft ze gouden handen (haar massages zijn erg fijn!), maar de combinatie met haar rust, duidelijkheid en nuchterheid is goud waard."

"Tessa is kundig en bezit veel kennis."

Liefs,
Yvonne

Cor en Eva:

"Wat een fantastische vrouw, en wat hebben wij veel aan jou gehad. Ik kan het als man zijnde echt aanraden. Daar waar ik het even niet kon handelen nam Tessa het over. De steun die je mijn vrouw tijdens de bevalling gaf was goud. Mochten wij weer een kindje krijgen hoeven wij niet na te denken. Dan ben je er gewoon weer bij. En dan het bevallingsverhaal mijn god ik was was er ontroerd van. Lieve Tessa wat een rust en kalmte straal jij uit. Ik hoop dat er veel aankomende ouders gebruik van jou mogen maken. Je bent een echte aanrader en je hebt van onze geboorte een zeer fijne ervaring gemaakt. BedanktšŸ™."

 

Sanne en Philip:

"Tessa heeft ons fantastisch begeleid! Fijne gesprekken tijdens de zwangerschap! Een heerlijke zwangerschapsmassage gehad! En ze was daar, tijdens de bevalling van het begin tot het einde! 26 uur lang! Wouw wat een energie, rust en kracht! Lieve Tessa bedankt voor alles!!"

Sophie:

"Samen met Tessa zijn wij in gesprek geweest om onze wensen ten opzichte van de bevalling te bespreken. Tessa vraagt goed door en legt op een hele fijne, open en eerlijke manier uit welke opties er zijn. Hierdoor zijn wij ook gaan nadenken over zaken waarin wij niet wisten dat er ook keuzes waren.

Door de bevalling op deze wijze door te spreken kwamen wij ook veel beter met elkaar in gesprek zijn wij beter op de hoogte van elkaars wensen. Tessa betrekt ook de partner erbij waardoor wij een sterker team zullen vormen. We zien de bevalling met meer vertrouwen tegemoet en hebben wij het idee veel beter geïnformeerd.

Tessa neemt de tijd, stelt precies de juiste vragen en vraagt goed door. Daarnaast is Tessa open, eerlijk, geduldig en persoonlijk, geen vraag is te gek! Wij hebben beiden het gesprek als zeer waardevol ervaren en zijn nu veel beter voorbereid."

 

Amber en Rachid:

"Tessa heeft super goed geholpen bij de voorbereiding op de bevalling. Samen met haar hebben we de mogelijke scenario's en opties besproken en nagedacht over dingen die wij anders over het hoofd hadden gezien. Tessa is lief, geduldig, kundig en bovendien heel zorgzaam."

 

Reviews massages

 

Charlotte:

"Toen mijn verlof inging, heb ik van mijn schoonzus een zwangerschapsmassage gekregen. Een super lief cadeau! Ik vond dit erg spannend, want ik heb zelf nooit eerder een massage gehad. Tijdens het maken van een afspraak met Tessa, voelde ik mij al snel op mijn gemak bij haar. Ze is lief, rustig en stelt de juiste vragen. Ik ben zelf diabetespatiënt type 1 en draag een insulinepomp en sensor. Dit was geen enkel probleem en ik hoefde mij geen zorgen over te maken, dat was erg fijn! De zwangerschapsmassage was bij mij thuis (wat een luxe) en het was heerlijk! Ik heb in tijden niet zo lekker geslapen. Ik weet zeker als mij ooit nog een tweede zwangerschap gegund is, dat ik een afspraak maak met Tessa!"

 

 

Floor:

Zowel tijdens als na mijn zwangerschap heb ik mij door Doula Tessa laten masseren. Zodra Tessa thuis bij je binnenstapt, merk je direct dat het alleen nog maar om jou draait. De ontspanning kan beginnen! Tessa straalt veel rust uit en neemt de tijd, luistert naar je en voelt goed aan wat je prettig vindt. De massages zijn van begin tot eind top georganiseerd, met een lekker voetenbadje en een goed gesprek vooraf, glaasjes water tijdens en na de massage en heel belangrijk, heerlijke oliën. Daarnaast weet Tessa veel van het hele bevallingsproces en is het heerlijk om hier lekker over te kletsen. Een massage bij Doula Tessa is een echte aanrader voor elke vrouw die tijdens of na haar zwangerschap ontspanning zoekt!

 

Carmin:

"Na het plaatsen van een oproep voor een Doula ben ik benaderd door Tessa. Na het hebben van een telefonisch gesprek had ik een heel fijn gevoel bij haar. Ze denkt met je mee, draagt ideeën aan en weet duidelijk waar ze het over heeft. Ik raad haar dan ook van harte aan. Bedankt Tessa."

 

 

Ina:

"Tessa kwam bij mij thuis. Ik had slecht geslapen en voelde spanning in mijn onderrug. Na de heerlijke zwangerschapsmassage heb ik geweldig geslapen! Het was fijn dat ik na de massage niet meer hoefde te reizen en zo mijn bed in kon duiken. Ik beveel Tessa van harte aan tijdens je zwangerschap. Een cadeau voor je lijf."

 

Suzanne:

"Tijdens het laatste trimester heerlijk kunnen genieten van een massage van Tessa. Wat is het fijn om na al die tijd weer even 'op mijn buik' te kunnen liggen en mezelf deze ontspanning te gunnen. Een massage tijdens de zwangerschap is echt iets waar iedere zwangere zichzelf op moet trakteren! Tessa neemt de tijd om jou dit moment te gunnen, zorgt goed voor je en geeft met volle aandacht een liefdevolle massage. Heerlijk!"

 

 

Rosita:

"Vandaag voor het eerst een zwangerschapsmassage gehad en wat was het heerlijk, Tessa neemt de tijd en je zult je snel op je gemak voelen bij haar. Ik raad het iedereen aan om dit een keer te doen tijdens je zwangerschap!"

Sharon:

"Van mijn vriend kreeg ik een zwangerschapsmassage kado. Tessa kwam opdagen met een speciale massagetafel en dit was fantastisch! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Tessa en de massage was echt superfijn en relaxt. Een heerlijk ontspannen avondje die ik iedereen zou aanraden (zwanger of niet)!"

 

Sheelagh:

"Vier weken na mijn bevalling een heerlijke ontspannende massage van Tessa gehad. Gewoon bij mij thuis! Heerlijk ontspannen, Tessa nam echt de tijd om naast de massage ook naar mijn bevallingsverhaal te luisteren en stelde me enorm op mijn gemak. Aanrader!"

Michelle:

Wat een heerlijke ontspannende ervaring was de post partum massage aan huis! Tessa heeft gouden handen en geeft compleet rust!