Doula Tessa

Reviews

Doulabegeleiding & Massages

“Tessa bood een fijne, veilige en rustige stem in een complete medische setting”.

Willemijn en Joost:
Wat een cadeau aan mezelf/onszelf! We zijn bij Tessa het doula traject gestart. Ze heeft veel kennis over zowel zwangerschappen, geboortes als postpartum en hoe je hierop voor te bereiden, biedt daarbij tools ter ondersteuning (zowel fysiek als mentaal). Ook heeft ze een groot netwerk om specifieke hulpvragen bij uit te zetten. Bij de bevalling zelf was ze er binnen no time en bood ze een fijne, veilige en rustige stem in een complete medische setting. Ze laat je ontspannen en vertrouwen op jouw eigen lichaam. Tevens fijn dat je direct ook o.a. haar bevalbad, bevalbal, en tens mag gebruiken. Ook mijn man ervaarde dat door haar warmte, rust en ervaring die zij meebracht bij de bevalling, ervoor zorgde dat hij zelf ontspannen aanwezig kon zijn.

Tevens bij Tessa het 7 sessies Nourishing New Mama Plan afgenomen. Met een tweeling op de couveuseafdeling was het even belangrijk om voor mezelf te zorgen en dit vond ik volledig bij Tessa. Ze heeft alle aandacht, neemt de tijd, en haar aanrakingen zijn zacht. Alles wat je een kraamvrouw wenst! In deze sessies kon ik volledig ontspannen en weer opgeladen voor m’n kindjes zorgen. Ook een plus, door de volledige ontspanning kolfde ik de eerste 3 sessies ineens dubbel zoveel na een sessie ;).

Wij zouden nogmaals Tessa bij een volgende zwangerschap willen. Dankjewel lieve Tessa!

Het is het zo waard om samen op reis te gaan naar een droombevalling!

Dewi en Quincy:
Tessa heeft ons geholpen op weg naar de geboorte van ons eerste kindje. Wij zijn zo blij dat we de keuze hebben gemaakt voor een doula. We waren daardoor ontzettend goed voorbereid op de bevalling en vooral welke keuzes je zelf mag maken zodat je weet waar je recht op hebt! Tessa legt alles erg goed en duidelijk uit. Ook het contact met Tessa is erg fijn en persoonlijk. Toen Tessa binnenstapte tijdens de bevalling voelde het meteen ontzettend veilig en ging het voor mijn gevoel allemaal nog veel sneller. Voor dat we het wisten was onze kleine meid geboren. Wij zouden iedereen Tessa aanraden als doula. Het is het zo waard om samen op reis te gaan naar een droombevalling!

Ook mijn man vond het fantastisch dat ze erbij was:

Isabeau en Bas:
Tessa is goud waard. Na een heftige eerste bevalling wilde ik meer steun en regie voelen bij mijn tweede. Een doula nemen was de beste keuze ever. Tessa is geboren voor dit vak en het voelt alsof je haar al jaren kent. Ik ben rustig en eigenwijs thuis bevallen, zoals ik wenste, dankzij de steun en chille energie van Tessa. Ook mijn man vond het fantastisch dat ze erbij was en hoeveel verlichting dat gaf voor hem. Hij roept het nu tegen elke man die het horen wil hoe fijn een doula hebben is. Wat zou het geweldig zijn als iedereen dit kon ervaren…

Lieve ouders to be:

Maxime en Demy:
Lieve ouders to be: Als je opzoek bent naar iemand die gedurende de zwangerschap àltijd voor je klaar staat met liefdevolle aandacht, een frisse blik, een holistische visie en een flinke portie vakkennis en kunde, dan ben je bij Tessa aan het juiste adres!

Voor ons was Tessa precies wat we nodig hadden: Ze ondersteunde ons, precies zoals ik hoopte. Hands off wanneer ik dat wenste en aanwezig wanneer ik haar nodig had! Tijdens het proces van zwanger zijn en bevallen en alles wat daar bij hoort, maar ook daarna, wist en voelde ik: Zij is er voor ons!

Bevallen met Tessa aan onze zijde was voor mij letterlijk als thuis komen en in een warm (beval-) bad mogen zitten, terwijl alles is geregeld. Overal was aan gedacht, zodat ik alleen nog maar hoefde te baren (wat dus verrassend gemakkelijk ging in al die rust, veiligheid en vertrouwdheid)!
Lieve Tessa, nogmaals bedankt. Lieve ouders, veel goeds toegewenst bij deze mooie reis.

Ik heb er 1 woord voor, magisch

Sacajawea en Jim:
Nadat we de baring van onze 1e kindje beiden als traumatisch hadden ervaren , wilde we het nu bij ons 2e kindje heel graag allemaal anders doen. Via instagram kwam ik terecht op de pagina van Tessa. Na de kennismaking hadden we meteen al zo een fijn en vertrouwd gevoel, de sessies die volgde die versterkte dit alleen maar.
Los van de informatie die we kregen hielp het voor mij ook met een stukje trauma verwerking. Nou alles achter de rug is en ik thuis ben bevallen, in bad in volledige rust en in regie van mijn eigen lichaam kan ik zeggen dat ik dit iedereen kan aanbevelen. Ik heb er 1 woord voor , magisch♡

Dankjewel voor alles Tessa,
Blijf vooral doen waar jij zo goed in bent!

Tessa is lief, geeft vertrouwen, heeft humor, is professioneel en is er echt voor je.

Annemarijn en Maarten:
Tessa was onze doula tijdens onze eerste zwangerschap en bevalling! We hebben de voorbereidende gesprekken als heel waardevol ervaren en ook haar aanwezigheid bij de bevalling was heel fijn. Mede dankzij haar hebben we de fijne thuisbevalling mogen ervaren die we graag wilden. Dankzij de voorbereiding had mijn vriend ook veel vertrouwen in de bevalling dus dat gaf mij ook vertrouwen. Bij een volgende bevalling zouden we Tessa er zeker weer bij willen! Tessa is lief, geeft vertrouwen, heeft humor, is professioneel en is er echt voor je.

Het gaf net dat stukje extra vertrouwen om mijn keuzes te maken en de rust om te vertrouwen op mijn lichaam en de baby.

Iris en Jasper:
Voor mijn eerste zwangerschap en bevalling is Tessa onze Doula geweest. Ik heb iedere maand een zwangerschapsmassage gehad en kon hier zo naar uitkijken. Echt een cadeautje voor mezelf. Tijdens de zwangerschap en bevalling was het heel erg fijn om Tessa als Doula te hebben. Het gaf net dat stukje extra vertrouwen om mijn keuzes te maken en de rust om te vertrouwen op mijn lichaam en de baby. Het was super fijn om verschillende hulpmiddelen van Tessa te kunnen lenen zoals een bal, verschillende boeken en natuurlijk een bad. Na een droom bevalling thuis in bad is onze zoon geboren. Door Tessa hebben we nu ook nog hele mooie foto’s van de geboorte van de kleine man, waar ik met een heel goed gevoel op terug kijk.

Mede dankzij Tessa hebben wij een super fijne thuisbevalling gehad!

Kim en Johan:
Tijdens mijn zwangerschap heb ik meerdere keren een hele fijne ontspannende massage ontvangen van Tessa. Echt een cadeautje voor jezelf! Na de eerste massage hebben we een gesprek gehad over wat zij voor ons zou kunnen betekenen als doula en hebben we gelijk een nieuwe afspraak gepland. Door de informatie en fijne gesprekken waren we goed voorbereid en keken we uit naar de bevalling! We hebben leesboeken, de geboorte TENS, een rebozo doek en bal mogen lenen. Tessa neemt ruim de tijd voor je en voelt goed aan waar behoefte aan is (ook voor de aanstaande papa). Mede dankzij Tessa hebben wij een super fijne thuisbevalling gehad! Tijdens het kraambezoek nam Tessa het bevallingsverslag mee met o.a. hele mooie foto’s, die ons een hele fijne herinnering geven aan de prachtige geboorte van onze dochter.

Tessa was an amazing doula!

Simone en Yuri:
Tessa was an amazing doula and worth every penny! The preparation, pregnancy massage, support during labor and after, was so incredibly helpful in me having a positive; healthy and complication free delivery. I would highly recommend her to anyone looking to make sure you have the best support possible when preparing for the most important day of your life!

Tessa voelt aan wat je nodig hebt maar geeft ook heel veel ruimte om zelf aan te voelen,

Nikki en Ewoud:
Tessa is goud waard.
Ook toen ik onverwacht medisch werd was ze daar, met kennis en informatie maar vooral liefdevol en waakzaam wat mij ontzettend in mijn kracht heeft gezet.
Tessa voelt aan wat je nodig hebt maar geeft ook heel veel ruimte om zelf aan te voelen wat het beste is voor jou, en nog belangrijker; de ondersteuning om daar naar te (durven) handelen.!

Tessa staat altijd voor je klaar en denkt actief met je mee.

Fredrique en Daan:
Tessa was onze doula en heeft ons begeleid tijdens mijn tweede zwangerschap en bevalling (op 5 nov 2021). Wij hebben de begeleiding door een doula als een ontzettend waardevolle toevoeging ervaren. Ik ben er ook van overtuigd dat het voor een groot gedeelte aan Tessa te danken is dat ik een succesvolle ‘vbac’ bevalling heb gehad. Het is niet enkel de begeleiding, maar ook een horend oor, het vele advies en niet te vergeten de zwangerschaps-massage en nabespreking met bevallings-verslag, dat de ervaring helemaal compleet maakt. Tessa staat altijd voor je klaar en denkt actief met je mee. Voorafgaande aan ziekenhuisafspraken kwam ze met goede ideeën en advies, en na afloop belde ze om te vragen hoe e.e.a. was gegaan. Ze was aanwezig gedurende de gehele bevalling, en dat gaf veel rust en vertrouwen. Een doula heeft absoluut meerwaarde tijdens je zwangerschap en bevalling. We raden Tessa zeker aan. Je zult je op je gemak voelen bij haar, ze is lief en betrokken en het zal je bevalling tot een positieve ervaring maken. Wij kijken er in elk geval met grote voldoening op terug!

Tessa is kundig en bezit veel kennis.

Yvonne:
“Tessa is mijn doula geweest bij de geboorte van mijn zoontje (april21). Zij beschikt over een rust waar je u tegen zegt. Haar kalmte in de ruimte, het vertrouwen dat zij uitstraalt zorgde ervoor dat ik mij volledig kon overgeven aan de geboorte. Als ik mijn ogen opendeed -tijdens de bevalling- dan zat ze daar. Rustig. Een knipoog, een glimlach. Meer had ik persoonlijk niet nodig. Ze heeft dit goed aangevoeld.”

“Vooraf hebben we helder afgestemd wat de wensen waren. Tessa en ik lagen op één lijn. Zij wist goed wat ik wilde, wat mijn man nodig zou kunnen hebben en waar onze behoeften lagen.”
“Achteraf hebben wij het proces nog nabesproken en…inmiddels nog steeds contact omdat het goed klikt tussen ons.”

“Doula Tessa is een aanrader voor bij je bevalling. Niet alleen heeft ze gouden handen (haar massages zijn erg fijn!), maar de combinatie met haar rust, duidelijkheid en nuchterheid is goud waard.”

Lieve Tessa wat een rust en kalmte straal jij uit.

Cor en Eva:
“Wat een fantastische vrouw, en wat hebben wij veel aan jou gehad. Ik kan het als man zijnde echt aanraden. Daar waar ik het even niet kon handelen nam Tessa het over. De steun die je mijn vrouw tijdens de bevalling gaf was goud. Mochten wij weer een kindje krijgen hoeven wij niet na te denken. Dan ben je er gewoon weer bij. En dan het bevallingsverhaal mijn god ik was was er ontroerd van. Lieve Tessa wat een rust en kalmte straal jij uit. Ik hoop dat er veel aankomende ouders gebruik van jou mogen maken. Je bent een echte aanrader en je hebt van onze geboorte een zeer fijne ervaring gemaakt. Bedankt!

Tessa neemt de tijd, stelt precies de juiste vragen en vraagt goed door..

Sophie:
“Samen met Tessa zijn wij in gesprek geweest om onze wensen ten opzichte van de bevalling te bespreken. Tessa vraagt goed door en legt op een hele fijne, open en eerlijke manier uit welke opties er zijn. Hierdoor zijn wij ook gaan nadenken over zaken waarin wij niet wisten dat er ook keuzes waren.

Door de bevalling op deze wijze door te spreken kwamen wij ook veel beter met elkaar in gesprek zijn wij beter op de hoogte van elkaars wensen. Tessa betrekt ook de partner erbij waardoor wij een sterker team zullen vormen. We zien de bevalling met meer vertrouwen tegemoet en hebben wij het idee veel beter geïnformeerd.

Tessa neemt de tijd, stelt precies de juiste vragen en vraagt goed door. Daarnaast is Tessa open, eerlijk, geduldig en persoonlijk, geen vraag is te gek! Wij hebben beiden het gesprek als zeer waardevol ervaren en zijn nu veel beter voorbereid.”

Wouw wat een energie, rust en kracht!

Sanne en Philip:
“Tessa heeft ons fantastisch begeleid! Fijne gesprekken tijdens de zwangerschap! Een heerlijke zwangerschapsmassage gehad! En ze was daar, tijdens de bevalling van het begin tot het einde! 26 uur lang! Wouw wat een energie, rust en kracht! Lieve Tessa bedankt voor alles!!”

Amber en Rachid:
“Tessa heeft super goed geholpen bij de voorbereiding op de bevalling. Samen met haar hebben we de mogelijke scenario’s en opties besproken en nagedacht over dingen die wij anders over het hoofd hadden gezien. Tessa is lief, geduldig, kundig en bovendien heel zorgzaam.”

Reviews Massage

Tessa heeft een hele warme persoonlijkheid, ik voelde mij direct op m’n gemak.

Meike:
Een zwangerschapmassage en postpartummassage bij Tessa gehad. Beiden waren zo fijn, Tessa haar handen zorgen voor een extreem diepe ontspanning. Daarbij heeft ze een hele warme persoonlijkheid, ik voelde mij direct op m’n gemak.

Ik word altijd liefdevol ontvangen en kan steeds mijn verhaal kwijt.

Sacha:
Ik heb bij Tessa al een hoop massages gehad, zowel tijdens mijn zwangerschappen als postpartum. Ik word altijd liefdevol ontvangen en kan steeds mijn verhaal kwijt. Daarnaast zijn haar massages ontzettend fijn, waardoor ik (bijna) altijd in slaap val en super ontspannen naar huis ga. Lieve Tessa, bedankt voor alle goede zorgen!n zwangerschapmassage en postpartummassage bij Tessa gehad. Beiden waren zo fijn, Tessa haar handen zorgen voor een extreem diepe ontspanning. Daarbij heeft ze een hele warme persoonlijkheid, ik voelde mij direct op m’n gemak.

De massage was zacht en liefdevol.

Emma:
Als afsluiting van mijn kraamweek heb ik een volledige kraammassage + buikbinding aan huis geboekt bij Tessa.
Eerst kreeg ik een ontspannen voetenbad met een kop kruidenthee. We spraken over mijn bevalling en de eerste dagen als ouder. Een fijne manier om in het moment te komen.
De massagetafel was lekker warm en ik werd bedekt met warme en zachte doeken. De olie die werd gebruikt was warm en subtiel van geur en werd rijkelijk gebruikt.
De massage was zacht en liefdevol. Het was heel ontspannen en zorgde er bij mij voor dat ik weer meer in mijn lichaam kwam.
Tessa neemt de tijd en je voelt haar aandacht voor jou. Ik heb echt genoten van dit ontspannen cadeau aan mijzelf en zou dit iedere kraamvrouw aanraden!

De buikbinding werd na de massage vakkundig aangelegd. Dit gaf de steun die je buikspieren normaal gesproken bieden. Heel fijn om dit weer te ervaren!

Een enorm fijne ervaring, een cadeautje aan jezelf.

Leontine:
Wat heb ik enorm genoten van de zwangerschapsmassage van Tessa. De massage was rustig, liefdevol en heerlijk ontspannen. Voorafgaand aan de massage hebben we onder het genot van een warm voetenbadje voor mij en een kop thee, een ontzettend fijn gesprek gehad. Ik voelde me gehoord en enorm op mijn gemak.
Tessa neemt alle tijd en geeft volledige aandacht. Een enorm fijne ervaring, een cadeautje aan jezelf.

Joelle:
Wat heb ik een fijne zwangerschapsmassage gehad!Tessa neemt de tijd voor je en toont interesse.Tijdens deze massage kon ik mij echt ontspannen en genieten. Overal werd aandacht aan besteed. Van hoofd tot rug, armen, benen, voeten, noem maar op. Éen van de weinige momenten waar op ik me écht heb kunnen ontspannen in de zwangerschap. Mocht je twijfelen, niet doen! Ik raad doulatessa aan!

De massage was heel fijn en ontspannend.

Esmee:
Een heerlijke zwangerschapsmassage aan huis gehad van Tessa. Overal heeft ze aan gedacht: voetenbadje, zachte handdoeken, muziek, warme olie en een massagebank waar je buik in past! Echt genieten! Tessa is een warme, liefdevolle persoonlijkheid en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. De massage was heel fijn en ontspannend.

Gun het jezelf zou ik zeggen!

Maayke:
Tessa’s postpartum pakket heb ik cadeau gekregen van vriendinnen, en wat was het een cadeau. Mocht je nog opzoek zijn naar een kraamcadeau, zoek niet verder. De behandelingen zijn heerlijk en die verdient elk mens maar zeker elke kersverse mama. Tessa is open en zorgt ervoor dat je je welkom voelt en op je gemak. Ze neemt alle tijd en je mag gewoon even helemaal tot rust komen, even niet zorgen voor de kleine mini. Met een goede dosis humor maar ook heel veel ruimte voor dingen die misschien moeilijker zijn of minder vanzelf gaan. Gun het jezelf zou ik zeggen!

Ik kan het iedereen aanraden bij Tessa!

Jorian:
Het was een heerlijke massage / ervaring! Ik ben zelf nu 28 weken zwanger van een tweeling dus extra fijn om eens te ontspannen. Het liggen op mijn grote zware buik was al een feestje! Alles was heerlijk aan deze ochtend. Ik kan het iedereen aanraden bij Tessa! Ik ga zeker weten nog eens een massage boeken aan huis, ik kan niet wachten!

Tessa is een rustige, bekwame en lieve masseur.

Leontien:
Wat een groot cadeau aan mijzelf was de massage van Tessa. Heerlijk rustig en ik kon mij volledig ontspannen en in mijn lichaam zakken. Zo kon ik goed voelen waar ik behoefte aan heb. Tessa is een rustige, bekwame en lieve masseur. Ik raad elke vrouw die is bevallen een postpartum massage aan en zeker die van Tessa!

Door Tessa haar massagetechniek een vele diepe ontspanning gehad.

Quirine:
Met 34 weken zwangerschap een heerlijke 90 min durende zwangerschapsmassage gehad! Door Tessa haar massagetechniek een vele diepe ontspanning gehad. Ontzettende aanrader dus!

Ik vind het echt fantastisch, het geeft me de juiste rust en ontspanning die ik zocht.

Wendy:
Ik ga bij doula Tessa voor de zwangerschapsmassage, ik vind het echt fantastisch, het geeft me de juiste rust en ontspanning die ik zocht. Tessa is echt de beste in masseren , ik ben blij dat ik voor een pakket heb gekozen , ik kijk uit na de volgende afspraak. Ook is Tessa echt een lieverd. Zeker aan te raden!

Het beste kado wat ik tijdens mijn zwangerschap gekregen heb..

Chantal:
Het beste kado wat ik tijdens mijn zwangerschap gekregen heb. Wat een ontzettende luxe dat Tessa aan huis komt, hierdoor ben je gewoon lekker in jouw eigen omgeving. Eerst dacht ik dat het misschien ongemakkelijk zou zijn, maar dit was totaal niet het geval. Tessa maakt lekker een voetbadje klaar, waardoor je al helemaal kan ontspannen. Tijdens de massage heeft ze een hele fijne playlist aan. Wat een verademing om weer op mijn buik te kunnen liggen. Het allerfijnste vond ik dat Tessa echt de tijd voor je neemt en heel rustig masseert, hierdoor kun je echt volledig ontspannen. Absoluut een heerlijk kado, ook aan jezelf!

Tessa kan je een heerlijke ontspannen ervaring geven.

Janke:
Tessa kan je een heerlijke ontspannen ervaring geven. Eerst krijg je een voetenbadje en kan je als je wil even gezellig kletsen. Daarna de massage met fijne achtergrond muziek. Ik had veel last van mijn si gewricht naar haar massage heb ik er 2,5 geen last meer van gehad ????. Met aandacht en techniek zorgt Tessa er voor dat je weer even kan opladen.

Tessa zorgt dat je helemaal tot rust komt en even alles loslaat.

Yasmin:
Ik had mezelf een cadeau gedaan van een pakket van 3 zwangerschapsmassages.
Ik heb van alle 3 de massages erg genoten. Tessa neemt de tijd voor een voetenbadje en al je vragen rondom zwangerschap en bevallen.
Daarnaast zijn de massages heerlijk.
Tessa zorgt dat je helemaal tot rust komt en even alles loslaat. Ik had mezelf geen beter cadeau kunnen doen.

Ze maakt er echt een feestje van en ik vond het fijn dat ze ook aan huis komt masseren.

Naomi:
Ik wist niet goed of het bij me zou passen maar na de eerste massage in mijn zwangerschap van Tessa heb ik gelijk mijn tweede geboekt. Tessa is een kundige doula, ze geeft je een ontspannen gevoel, is betrokken en geeft extra aandacht. Ze maakt er echt een feestje van en ik vond het fijn dat ze ook aan huis komt masseren. Als je vragen hebt geeft ze advies en ze denkt met je mee. Na de bevalling ga ik weer een massage boeken!
Voor iedereen raad ik Tessa aan!

Sharona:
Lang getwijfeld over de Postpartum massage, maar het is het meer dan waard! Tessa is een kundige vrouw en luister goed naar je. Ik raad iedereen een Postpartum massage aan bij Tessa.

Echt een aanrader!

Lotte:
Ik heb bij Tessa een zwangerschapsmassage afgenomen en het was echt een ervaring waar ik vooraf op gehoopt had. Het begon met een heerlijk voetenbad voorafgaand aan de massage. Tessa heeft een fijne massagetafel met opening voor je buik zodat je op je buik kunt liggen, heel zachte handdoeken, warme olie en een fijne massage techniek. Heerlijk om met 31 weken zwangerschap van te genieten en te ontspannen. Echt een aanrader. En dat ze bij jou thuis komt is natuurlijk al helemaal ideaal, je hoeft de deur niet uit.

Tessa brengt alles dat ze nodig heeft mee en laat je echt genieten van een (heel waardevol!)

Linda:
Vier weken na mijn bevalling (keizersnede) heb ik aan huis een super ontspannende post partum massage van Tessa mogen ontvangen. Tessa brengt alles dat ze nodig heeft mee en laat je echt genieten van een (heel waardevol!) moment voor jezelf. Het voetenbadje vooraf en het kunnen delen van mijn bevallingsverhaal vond ik ook echt heel prettig. Ondanks een korte nacht na de massage ben ik energiek opgestaan.
Mocht ik ooit weer zwanger mogen worden dan zou ik ook zeker een zwangerschapsmassage van haar willen!

Tessa heeft mij heerlijk in de watten gelegd en ik heb optimaal kunnen genieten!

Tamara:
Ik heb een heerlijke zwangerschapsmassage mogen ervaren!!
Tessa heeft mij heerlijk in de watten gelegd en ik heb optimaal kunnen genieten! Echt een aanrader en gewoon heerlijk bij jou aan huis. Voorafgaand hebben mijn man en ik ook de Rebozotraining gedaan, veel goede tips en handvatten gekregen!

Ze is lief, rustig en stelt de juiste vragen.

Charlotte:
“Toen mijn verlof inging, heb ik van mijn schoonzus een zwangerschapsmassage gekregen. Een super lief cadeau! Ik vond dit erg spannend, want ik heb zelf nooit eerder een massage gehad. Tijdens het maken van een afspraak met Tessa, voelde ik mij al snel op mijn gemak bij haar. Ze is lief, rustig en stelt de juiste vragen. Ik ben zelf diabetespatiënt type 1 en draag een insulinepomp en sensor. Dit was geen enkel probleem en ik hoefde mij geen zorgen over te maken, dat was erg fijn!
De zwangerschapsmassage was bij mij thuis (wat een luxe) en het was heerlijk! Ik heb in tijden niet zo lekker geslapen. Ik weet zeker als mij ooit nog een tweede zwangerschap gegund is, dat ik een afspraak maak met Tessa!”

Een massage bij Doula Tessa is een echte aanrader voor elke vrouw die tijdens of na haar zwangerschap ontspanning zoekt!

Floor:
Zowel tijdens als na mijn zwangerschap heb ik mij door Doula Tessa laten masseren.
Zodra Tessa thuis bij je binnenstapt, merk je direct dat het alleen nog maar om jou draait. De ontspanning kan beginnen! Tessa straalt veel rust uit en neemt de tijd, luistert naar je en voelt goed aan wat je prettig vindt. De massages zijn van begin tot eind top georganiseerd, met een lekker voetenbadje en een goed gesprek vooraf, glaasjes water tijdens en na de massage en heel belangrijk, heerlijke oliën. Daarnaast weet Tessa veel van het hele bevallingsproces en is het heerlijk om hier lekker over te kletsen. Een massage bij Doula Tessa is een echte aanrader voor elke vrouw die tijdens of na haar zwangerschap ontspanning zoekt!

Een cadeau voor je lijf!

Ina:
“Tessa kwam bij mij thuis. Ik had slecht geslapen en voelde spanning in mijn onderrug. Na de heerlijke zwangerschapsmassage heb ik geweldig geslapen! Het was fijn dat ik na de massage niet meer hoefde te reizen en zo mijn bed in kon duiken. Ik beveel Tessa van harte aan tijdens je zwangerschap. Een cadeau voor je lijf.”

Suzanne:
“Tijdens het laatste trimester heerlijk kunnen genieten van een massage van Tessa. Wat is het fijn om na al die tijd weer even ‘op mijn buik’ te kunnen liggen en mezelf deze ontspanning te gunnen. Een massage tijdens de zwangerschap is echt iets waar iedere zwangere zichzelf op moet trakteren! Tessa neemt de tijd om jou dit moment te gunnen, zorgt goed voor je en geeft met volle aandacht een liefdevolle massage. Heerlijk!”

Tessa neemt de tijd en je zult je snel op je gemak voelen bij haar.

Rosita:
“Vandaag voor het eerst een zwangerschapsmassage gehad en wat was het heerlijk, Tessa neemt de tijd en je zult je snel op je gemak voelen bij haar. Ik raad het iedereen aan om dit een keer te doen tijdens je zwangerschap!”

Sharon:
“Van mijn vriend kreeg ik een zwangerschapsmassage kado. Tessa kwam opdagen met een speciale massagetafel en dit was fantastisch! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Tessa en de massage was echt superfijn en relaxt. Een heerlijk ontspannen avondje die ik iedereen zou aanraden (zwanger of niet)!

Heerlijk ontspannen, Tessa nam echt de tijd

Sheelagh:
“Vier weken na mijn bevalling een heerlijke ontspannende massage van Tessa gehad. Gewoon bij mij thuis!
Heerlijk ontspannen, Tessa nam echt de tijd om naast de massage ook naar mijn bevallingsverhaal te luisteren en stelde me enorm op mijn gemak.

Aanrader!”

Wat een heerlijke ontspannende ervaring was de post partum massage aan huis!

Michelle:

Wat een heerlijke ontspannende ervaring was de post partum massage aan huis! Tessa heeft gouden handen en geeft compleet rust!

Wil je gebruik maken van één van mijn diensten?

Neem dan contact met me op.

Voor doulabegeleiding is mijn werkgebied in Nieuwegein, Hoef en Haag, Utrecht, IJsselstein, Vianen, Culemborg, Gorinchem, Driebergen, Bunnik, Hilversum, Soest en omstreken, tot 60 minuten rijden vanaf Nieuwegein.

Voor massages en behandelingen is dit tot 40 minuten rijden vanaf Nieuwegein.