Doula Tessa

Verhuur bevalbaden

Bevallen in warm water. Warm water is een fijne manier om te kunnen ontspannen tijdens jouw baring.

Ontspanning zorgt voor de aanmaak van hormonen zoals endorfine, een natuurlijke pijnstiller en oxytocine, die zorgt voor krachtige weeën.

Bevallen in warm water. Warm water is een fijne manier om te kunnen ontspannen tijdens de baring. De weeën opvangen in water en/of je kindje baren in een bevalbad zorgt voor veel bewegingsvrijheid, omdat je in het water alle houdingen makkelijk kunt aannemen. Zeker wanneer je klachten ervaart in je lichaam is dit ideaal, omdat je gewichtsloos bent in water.

Het warme water zorgt voor ontspanning en ontspanning zorgt weer voor de aanmaak van hormonen zoals endorfine, een natuurlijke pijnstiller en oxytocine, die zorgt voor krachtige weeën.

Door het warme water word je perineum soepeler, waardoor de kans op scheuren kleiner is. Kortom het bevalbad heeft vele voordelen.

Wanneer je een bevalbad huurt bij mij, huur je een professioneel bevalbad ‘Birthpool in a Box Regular’ inclusief badpakket en een persoonlijke hygiënische hoes. Wanneer je het bevalbad komt ophalen in Nieuwegein krijg je uitleg over het gebruik van het bevalbad en kunt je je vragen stellen.

Wil je meer weten over alles wat komt kijken bij bevallen in water? Dat kun je lezen in deze blog!

 

Praktische informatie

Je krijgt bij het huren van het Professioneel bad ‘Birthpool in a Box Regular’ een duidelijke handleiding, een luchtpomp, diverse kraankoppelingen, 10 meter aanvoerslang, 10 meter afvoerslang, dompelpomp om het water uit het bad te pompen, persoonlijke hygiënische hoes, schepnetje, onder water zaklamp, spiegel en thermometer. Ook krijg je er lichtjes bij die je onder de hygiënische hoes kunt plaatsen voor een mooi effect en is tevens rustgevend.

Afmetingen

193cm (L) x 165cm (B) x 76cm (H)
Geschikt voormaximaal 2 personen
Gevuld weegt dit bad ca. 650 kg

Ophalen en retourneren in Nieuwegein.

Ongebruikt bad

Als je naast het bevalbad met toebehoren ook het meegeleverde complete badpakket ongeopend en ongebruikt terugbrengt, ontvang je een bedrag van €30,- retour gestort. Dit geldt alleen voor het complete badpakket, losse onderdelen worden niet apart verrekend en teruggestort.

Tarief

€150,-
Huurperiode: 5 weken (3 weken voor de uitgerekende datum en 2 weken erna).

Beschikbaarheid

Wil je graag een bevalbad huren? Neem dan contact op om te kijken of deze nog beschikbaar is en deze te reserveren.

Wil je gebruik maken van één van mijn diensten?

Neem dan contact met me op.

Voor doulabegeleiding is mijn werkgebied in Nieuwegein, Hoef en Haag, Utrecht, IJsselstein, Vianen, Culemborg, Gorinchem, Driebergen, Bunnik, Hilversum, Soest en omstreken, tot 60 minuten rijden vanaf Nieuwegein.

Voor massages en behandelingen is dit tot 40 minuten rijden vanaf Nieuwegein.