Zwangerschapsmassage (aan huis)

Zwanger zijn veranderd je lichaam en samen met alle hormonen verdient jouw lichaam de nodige aandacht. Het is een unieke periode in je leven en dan is het fijn als je hier optimaal van kunt genieten. Door alle hormoonwisselingen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en meer soepel om ruimte te maken voor je kindje en om je voor te bereiden op de baring. Door deze veranderingen kan het zijn dat je sneller moe bent en dat je soms lichamelijke klachten kunt ervaren, zoals pijn in je nek en schouders, je rug,  je kunt last krijgen van bekkenklachten, je kunt meer vocht gaan vasthouden en je kan een slechtere nachtrust ervaren. Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen.

Vanaf een zwangerschapsduur van 14 weken kan ik je masseren. Wanneer ik je masseer, kom ik bij je thuis of ik ontvang je in mijn praktijk. Ik heb een speciale tafel met uitsparingen voor de borsten en de buik. Hierdoor kan ik je masseren, terwijl je heerlijk ontspannen op je buik ligt.  
Je kunt kiezen voor een massage van 60 minuten of 90 minuten en ik stem de massage af op jouw wensen, zodat jij je comfortabel voelt en je volledig kunt ontspannen. Vooraf bespreken we welke wensen je hebt en welke eventuele klachten je ervaart. Hierdoor is het mogelijk om te bepalen in welke houdingen je het beste kunt liggen. 

Nog een leuk weetje en een fijne bijkomstigheid als het gaat om zwangerschapsmassage: uit onderzoek is gebleken dat een massage tijdens de zwangerschap onder meer positieve effecten heeft op beter slapen, minder rugpijn, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling. Kortom een echt verwenmoment tijdens de zwangerschap.

Tarief voor deze zwangerschapstreatment

 

  • Ik heb een prenatale tafel. Door de buik- en borstuitsparing kun je heerlijk ontspannen op je buik liggen, terwijl deze worden ondersteund. 
  • Een moment voor jou alleen. 
  • Je kunt heerlijk op je buik liggen.
  • Je krijgt een voetenbadje vooraf.*
  • Ik masseer daar waar de behoefte ligt.
  • Trek gemiddeld 120 minuten uit voor deze sessie. In deze tijd luister ik naar jou en zal ik eventuele vragen rondom zwangerschap, geboorte en/of de postpartum periode beantwoorden.
  • Na de massage ben je heerlijk ontspannen en kun je als je wilt zo je bed induiken of met frisse energie weer verder!

Aan huis:

60 minuten  €95,-**

90 minuten  €115,-**

In mijn praktijk in Nieuwegein:

60 minuten €85,-

90 minuten €105,-

Wanneer je graag gebruik wilt maken van meerdere massages kun je ook een zwangerschapspakket afnemen! Een pakket is voordeliger en je bent verzekerd van een plekje. 

Zwangerschapspakket aan huis ** Zwangerschapspakket in de praktijk
3x 60 minuten € 265,- 3x 60 minuten € 235,-
3x 90 minuten € 325,- 3x 90 minuten € 295,-
4x 60 minuten € 360,- 4x 60 minuten € 320,-
4x 90 minuten € 440,- 4x 90 minuten € 400,-

* De tijd die we vooraf besteden aan het voetenbadje en geboorteverhaal is buiten de massage om.

**Kosten zijn exclusief reiskosten en reistijd. Hiervoor vraag ik een bedrag van €0,50 per km vanaf Nieuwegein.