Doula Tessa

Zwangerschapsmassage

Een massage met echte aandacht voor jou en je kindje in je buik, een moment voor jou alleen. Ervaar ultieme ontspanning voor zowel je lichaam als je geest met de mogelijkheid om weer eens heerlijk op je buik te liggen!

Deze unieke periode in jouw leven is er één die je niet over kunt doen.

Een zwangerschap veranderd jouw lichaam. Door alle hormoon veranderingen die plaatsvinden is het fijn om jouw lichaam extra aandacht te geven. Dat kan middels een zwangerschapsmassage.

Des te fijner om de ontspanning op te zoeken en jezelf de nodige zorg te geven. Door hormoonwisselingen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en meer soepel om ruimte te maken voor je kindje en om je voor te bereiden op de baring. Door deze veranderingen kan het zijn dat je sneller moe bent en dat je soms lichamelijke klachten kunt ervaren, zoals nekpijn, rugpijn, schouderklachten en bekkenklachten, je kunt meer vocht gaan vasthouden en je kan een slechter slapen.

Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen doordat de massage onder andere het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam stimuleert.

Door de massage raak je in diepe ontspanning, waardoor je ook in je hoofd meer rust creëert. 

Ik heb een prenatale tafel. Door de buik- en borstuitsparing kun je heerlijk ontspannen op je buik liggen, terwijl deze worden ondersteund.

Tessa haar massages zijn ontzettend fijn, waardoor ik (bijna) altijd in slaap val en super ontspannen naar huis ga.

Sacha:
Ik heb bij Tessa al een hoop massages gehad, zowel tijdens mijn zwangerschappen als postpartum. Ik word altijd liefdevol ontvangen en kan steeds mijn verhaal kwijt. Daarnaast zijn haar massages ontzettend fijn, waardoor ik (bijna) altijd in slaap val en super ontspannen naar huis ga. Lieve Tessa, bedankt voor alle goede zorgen!n zwangerschapmassage en postpartummassage bij Tessa gehad. Beiden waren zo fijn, Tessa haar handen zorgen voor een extreem diepe ontspanning. Daarbij heeft ze een hele warme persoonlijkheid, ik voelde mij direct op m’n gemak.

Zwangerschapsmassage Relax

  • Een moment voor jou alleen.
  • Voorgesprek en ruimte voor vragen rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd.
  • Ontspannen voetenbad.
  • Volledige lichaamsmassage achterkant lichaam.
  • Na de massage ben je heerlijk ontspannen en kun je als je wilt zo je bed induiken of met frisse energie weer verder!
  • (100 minuten)

€125,- in de praktijk; €345,- voor 3 sessies

€155,- aan huis; €430,- voor 3 sessies *

Meer dan 3 sessies? Dat kan ook in overleg

*Kosten zijn exclusief reiskosten en reistijd. Hiervoor vraag ik een bedrag van €0,50 per km vanaf Nieuwegein.

Weekendtarief is 25% duurder

Wil je gebruik maken van één van mijn diensten?

Neem dan contact met me op.

Voor doulabegeleiding is mijn werkgebied in Nieuwegein, Hoef en Haag, Utrecht, IJsselstein, Vianen, Culemborg, Gorinchem, Driebergen, Bunnik, Hilversum, Soest en omstreken, tot 60 minuten rijden vanaf Nieuwegein.

Voor massages en behandelingen is dit tot 40 minuten rijden vanaf Nieuwegein.